Monday, August 7, 2017

Pupa "Home SPA Draining" dušo gelis

Nuo to momento, kai supratau, kad su įvairiais įprastais muilais mano kūno oda nedraugauja dėl savo perdėto jautrumo ir polinkio sausėti, mano gyvenime atsirado sąvoka "dušo geliai" ir jų ieškojimai bei atradimai. Per visą šį laikotarpį esu radusi tiek nuostabių, tiek absoliučiai niekam tikusių dušo gelių. Tiek tų, kuriuos kartočiau ir kartočiau, tiek tų, kuriam net didžiausiam priešui nerekomenduočiau. Turiu pripažinti, kad šios srities kūno priežiūros priemones dažniausiai vis keičiu ir vis ieškau kažko naujo, nes žinant, koks esti jų asortimentas, kartoti vienos nuolat man tiesiog nesinori :) Tačiau jeigu nusiperku (ar gaunu išbandyti) dušo gelį, kuris man labai patinka ir tinka, o dar ir būna įpakuotas didelėje pakuotėje - absoliutus laimėjimas! Būtent apie tokį produktą šiandien ir noriu papasakoti - didelėje pakuotėje įpakuotas Pupa gėris :)

Pupa Home SPA Draining Shower Gel*, 300ml. ~€12,50
Įsigyti galite Kristiana bei Kosmada parduotuvėse




Apie Pupa kosmetiką savo tinklaraštyje pasakojau jau net neįsivaizduoju, kiek kartų. Tačiau kas kartą trumpai noriu paminėti kelis dalykus.
Pirmas jų - Pupa įkurta 1974 m. Italijoje, Milane ir su savo produktais labai greitai tapo kosmetikos industrijos lydere. Nuo pat pradžių įmonė sėkmę šlavė savo makiažo rinkiniais, kuriuos klientai pamilo visame pasaulyje. Nesibaigiantis įmonės kūrybiškumas bėgant metams nuo grožio rinkinių išsiplėtė iki įvairiausios makiažo bei odos priežiūros priemonių pasiūlos. Šiandien didelę Pupa produktų liniją sudaro ir parfumerija. 
Antras - Pupa šiai dienai tikrai yra vienas mėgstamiausių mano dekoratyvinės kosmetikos bei odos priežiūros priemonių ženklas. Savo kosmetikos krepšelyje turiu įvairiausių sričių produkcijos ir kone kiekvieną jų myliu iki padebesų. Taip, natūralu, kad kai kurie produktai yra mane nuvylę, tačiau didžiąją dalimi esu itin patenkinta ir rekomenduoju išbandyti daugumai. Tačiau šiandien tikrai ne apie tai, apie ką jau pasakojau. Šiandien noriu aprašyti savo įspūdžius apie dar vieną mano naudojamą dušo gelį Home SPA Draining, kuris pas mane atkeliavo gigantiškoje 300ml (pilno dydžio) pakuotėje.



Pasak kompanijos, šio produkto sudėtyje esantis jūros dumblių ekstraktas suteikia odai kalcio, kuris tonizuoja odą. Himalajų rausvoji druska padeda pašalinti nereikalingus skysčius iš poodinio sluoksnio ir toksinus iš odos. Dėl visų šių priežasčių oda tampa sveikesnė ir atrodo gražiau. Aromaterapiniai bergamotės, neroli, eukalipto ir mėtų eteriniai aliejai padeda susikurti harmonijos akimirką, atsipalaiduoti, atsikratyti įtampos ir atgaivinti jausmus. Dušo gelis puikiai tinka visų tipų odai. 
Vienok skaitant tokį aprašymą iškart įsivaizduoju save neapsakomai relaksuojant maudynių metu. Ar taip ir vyksta?



Pirmiausia, vėlgi, pakuotės apžvalga. Man patinka žaismingos kartoninės dėžutės, kurias Pupa kuria. Tačiau paties produkto pakuotė dažnai būna gana minimalaus dizaino, baltos spalvos su pateikta išsamia informacija. Taip pat apgalvotas naudojimo patogumas, kuomet dušo gelio kamštelis yra pakuotės apačioje ir leidžia produktui visada būtų lengvai pasiekiamam. Dangtelis užsidaro saugiai, patikimai ir gelis tikrai nesilieja laisvai per kraštus. Tūtelės plastikas gana minkštas ir lengvai spaudžiamas, taigi pasiekti norimą kiekį produkto labai lengva. Informacija nuo plastiko tikrai nenusitrina, taigi 10 iš 10 :)


Pats dušo gelis yra permatomas, vidutinės gelio konsistencijos - nėra nei per tirštas, nei per skystas. Mano nuomone produktas naudojasi itin skalsiai, putoja gerai. 
Tačiau kas mane absoliučiai papirko - dušo gelio kvapas ir poveikis. Priemonė visiškai neerzina mano odos, jos nesausina, netgi drėkina. Po naudojimo jaučiu, kaip mano oda atsigauna, tampa itin švelni, o ir dėl sudėtyje esančių mėtos ir eukalipto aliejų jaučiu, jog oda tarsi būna atvėsinta. Taip pat kvapos... Och, šios priemonės kvapas! Jeigu turėčiau pasirinkti vieną prausimosi priemonę, kurią naudočiau po sporto arba karštą vasaros dieną - Dievaži, tai TIKRAI būtų šis dušo gelis. Vos tik atidarius dangtelį pasijunta intensyvus, tačiau neerzinantis, gaivus, tačiau ne per daug vėsus, itin malonus kvapas, kuris lydi uoslę viso prausimosi metu. Nusišluoščius odą lengvas kvapas vis dar jaučiasi, tačiau visas jo intensyvumas išgaruoja. Turiu pripažinti, kad šiuo metu iš mano vonioje turimų ir pakaitom naudojamų keturių skirtingų dušo gelių, šį pabaigti man bus liūdniausia :)

Na, ir, be abejo, galutinės išvados.
Ar rekomenduoju? TIKRAI TAIP, jeigu norite susirasti ir išbandyti produktą, kuris ne tik lepina odą tiek, kiek tai įmanoma naudojant tokio tipo priemonę, bet kartu lepina ir uoslę, padeda atsigauti ir šiek tiek atvėsti :) Produkto kaina tikrai nėra maža, tačiau gaunamas kiekis ir naudojimo skalsumas puikiai ją pateisina. Ir, savaime suprantama, tai dar vienas produktas į mano itin mėgiamų Pupa priemonių sąrašą!




*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com