Friday, August 11, 2017

Soap&Glory "Sexy Mother Pucker" lūpų blizgiai

Dar vienas penktadienis ir dar vienas pasakojimas apie dekoratyvinę kosmetiką lūpoms. 
Jau minėjau, kad paskutiniu metų dėl šio tipo priemonių esu tarsi pamišusi, taigi tikrai tai tik patvirtinu ir įrodau. Mano turimų lūpų blizgių ir lūpų dažų kiekis turbūt drąsiai perkopia 50 vnt., todėl apie juos galiu pasakoti ir pasakoti nesustodama :) Šį kartą noriu pasidalinti apžvalga apie produktus, kuriuos Lietuvos parduotuvėse įsigyti gali būtų sudėtinga - nesu tikra, ar Lietuvoje jau yra šios firmos produkcijos. Tačiau tai, ko negali suteikti tikros parduotuvės - visuomet drąsiai suteiks internetinės. Taigi Soap&Glory ir kompanijos gaminami šmaikščiai pavadinti "Sexy Mother Pucker" blizgiai lūpoms!

Soap & Glory "Sexy Mother Pucker", 4ml, ~€12.50 / 9ml (~€5,60 / 4ml):
Spun Sugar
Candy Queen
Super Peach
Bare Enough
Pink Out Loud
Plums Up
Įsigyti galite BootsSoap and Glory Ulta internetinėse parduotuvėse




Soap & Glory kompanija startavo 2006 m. Anglijoje, kuomet pradėjo kurti smagius ir neabejotinai pasaulinės klasės produkciją, kuri kiekvienai merginai leido mėgautis puikia kosmetika už prieinamą kainą. Jau pirmosiomis kompanijos gyvavimo savaitėmis tiek įmonės pavadinimas, tiek jų sukurtas ir kone kultiniu įmonės asortimente tapęs "Sexy Mother Pucker" lūpų blizgis keliavo nuo lūpų iki lūpų! Neilgai trukus įmonė pradėjo kurti ir į topų viršūnes iškėlė ir odos priežiūros priemones, kurios šlavė Anglijos geriausių kūno odos priežiūros priemonių apdovanojimus. Taip įmonė pakėlė kartelę labai aukštai tiek sau, tiek kitiems, todėl kiekvienas naujas kompanijos sukurtas produktas buvo tiesiog nuostabus. Šiai dienai Soap & Glory savo asortimente turi produktų, apimančių kiekvieną grožio sritį: nuo dekoratyvinės kosmetikos, odos (veido ir kūno) priežiūros iki maudynėms skirtų produktų. Kiekvienas jų alsuoja ne tik kokybe, bet ir žaismingumu. 


Garsieji "Sexy Mother Pucker" negali būti apibūdinti vos keliais žodžiais. Kaip teigia kompanija - jie nuostabūs. Keliantys priklausomybę. Ir, be jokios abejonės, kažkas tokio, apie ką verta kalbėti garsiai ir dalintis su kitais! Šių lūpų blizgiai pagaminti naudojant Superfill Lip Plumping technologija, kuri, susilietusi su lūpomis ir jų drėgme, tiesiog "sprogsta" putlumu. Šios technologijos pagalba sukurtos tarsi mažos, dehidratuotos dalelės, kurios didėja sudrėkintos). Be to, produktams naudota Lipswell Natural Plant Oil infusion technika taip pat suteikia lūpoms nepakartojamą putlinimo ir drėgmės efektą, kas leidžia jausti, jog lūpos iškart darosi putlesnės.

Vėlgi, įmonės aprašymas skamba kone stebuklingai, tačiau kokia gi mano nuomonė apie šiuos produktus?


Turėdama galimybę įsigyjau kelioninio dydžio "Sexy Mother Pucker" lūpų blizgių rinkinį - tai leido ne tik išbandyti skirtingas jų spalvas, bet kartu susidaryti nuomonę, ar efektas visuose atspalviuose yra vienodas. Kalbėti apie šių produktų pakuotę šiuo atveju itin sudėtinga, kadangi visi jie buvo supakuoti smagioje Kalėdinėje kartoninėje dėžutėje, kuri užėmė tiek vietos, jog susinervinus išlupau visus lūpų blizgius ir dėžę tiesiog išmečiau. Tačiau galiu parodyti iš eBay platybių pasiskolintą nuotrauką ir parodyti, kokia gi buvo ta originali pakuotė. Ji buvo tikrai originali - žaisminga, spalvota, iš pažiūros tiesiog vaikiškai pašėlusi ir absoliučiai nepasakojanti istorijos apie lūpų putlinimui skirtas priemones :)

Nuotrauka iš eBay.com

Patys lūpų blizgiai įpakuoti mažoje, delne puikiai telpančioje tūtelėje, kuri tapusi tarsi standartine pakuoto tokio tipo produkcijai - juodas kamštelis, permatomo plastiko pagrindinė tūtelė ir klasikinas minkštas, kirstas aplikatorius. Spalvos pavadinimas užrašytas ant lipduko, kuris užklijuotas tūtelės apačioje, o pati tūtelė standartiškai nurodo kompanijos ir produkto pavadinimą, galiojimo laiką ir kitą smulkią pagrindinę informaciją. Kur kur, tačiau šiai pakuotei Soap & Glory tikrai nepanaudojo savo iššaukiančių pakuočių gamybos pomėgio :)

Kadangi visi žemiau pateikti blizgiai bus vienos ir tos pačios serijos, tik skirtingų spalvų, savo nuomonę ir įspūdžius šį kartą pateiksiu ne po nuotraukomis ar tarp jų, o pačios apžvalgos pradžioje.
Pirmiausia, ar produktas suteikia lūpoms putlumo? Na, net jeigu ir optiškai to nepadaro, tai, patikėkite, morališkai aš TIKRAI jaučiu visų tų turbo technologijų poveikį. Vos užsitepus blizgį ant lūpų kone kelių sekundžių bėgyje pasijaučia tarsi šaldymo ir kandžiojimo efektas. Iš esmės - kuo daugiau ir storiau tepi, tuo labiau kandamos lūpos. Vienok man šitas jausmas sukelia dvipuses emocijas - ir labai erzina, rodos, norisi kuo greičiau nusivalyti, bet kartu, kaip kompanija ir sako, tarsi daraisi priklausomas nuo suteikiamo efekto ir norisi blizgį naudoti dar ir dar, ir dar..
Priemonė ant lūpų laikosi gana trumpai, turbūt vos kelias valandas. Aišku, nėra ko ir norėt - pats pavadinimas tarsi kalba už save. Nei viena iš bandytų spalvų nebuvo lipnios konsistencijos, produktas pasirodė skalsiai naudojamas. Kai kuriose spalvose esantys žėručiai ant lūpų suteikė vientisą blizgesį, o ne disko kamuolio įvaizdį. Tiesa, net ir nusivalius produktą nuo lūpų dar kurį laiką jaučiamas tarsi kandžiojimo efektas :) Kai kuriuos tai gali labai erzinti, manęs - ne itin. 
Na, o dabar keliaukime prie spalvų ir kaip tai atrodo gyvai.

Soap & Glory "Bare Enough"


Man ši spalva - kone gražiausia iš viso rinkinio. Neutrali, kūno spalvos, iš serijos my lips just better. Jokių blizgučių, jokio įpareigojimo, tiesiog bare enough. Ant pačių lūpų sodrios spalvos tikrai nesuteikia, tačiau optiškai sulygina lūpų spalvą.




Soap & Glory "Candy Queen"


Dėl produkto rausvos spalvos ir jo tekstūroje esančių daugybės smulkių žėručių, kompanija šį pavadino ne kaip kitaip, o saldainių karalienės vardu. Pavadinimas alsuoja rožine spalva, tačiau ant lūpų tai - visiškai permatomas ir lengvo blizgesio suteikiantis produktas. Džiugina faktas, jog pavieniai žėručiai matosi tik iš labai arti, o žiūrint iš toli tokia tekstūra nesukuria sequined lūpų įvaizdžio.




Soap & Glory "Pink-Out-Loud"


Absoliučiai nenusakomai rožinė spalva, kuri neturi pavienių žėručių, tačiau savo tekstūroje tikrai turi matomo pavienio keistai įdomios spalvos žvilgesio. Vėlgi, ant lūpų akivaizdžios spalvos nesimato, tačiau jau vien pakuotėje matomas vaizdas kelia susidomėjimą.




Soap & Glory "Plums Up"


Tamsiausia spalva iš viso mano turimo rinkinio, tačiau vienodai nesimatanti ant lūpų, kaip ir beveik visos kitos :) Tiesa, šios spalvos tekstūroje aiškiai matosi auksiniai pavieniai žėručiai - bendrame vaizde jie sudaro vientisą žerėjimą, tačiau žiūrint iš arti pakuotėje tikrai matosi, kodėl spalva tokia įdomi.


Soap & Glory "Spun Sugar"


Turbūt pati paprasčiausia ir neiššaukianti serijos spalva - Spun Sugar. Jokių akivaizdžių žėručių (nors jų tekstūroje žiūrint iš arti matosi), daug burbuliukų (neįsivaizduoju, kodėl), suteikiamas vienodas efektas, tačiau neįpareigoja dažantis. Smagus naudoti tiesiog kaip lūpų balzamą su šaldymo pojūčiais.



Soap & Glory "Super Peach"


Na, o pabaigai - man mažiausiai patikusi spalva. Nepriklausomai nuo to, kad ant lūpų atspalvio, vėlgi, nesimato, tačiau būtent Super Peach mažiausiai traukia mane naudojimui. Persikas? Tikrai nepavadinčiau taip šios spalvos. Labiau apelsinais ar morkų ekstraktu prisotintas produktas :) Vėlgi, žiūrint iš labai arti matosi tekstūroje esantys itin smulkūs aukso žėručiai, tačiau jie ne tokie akivaizdūs ir ne tokie pavieniai, kaip, pavyzdžiui, Candy Queen atspalvyje. Nepriklausomai nuo to, vien dėl spalvos, ši priemonė - mažiausiai mano naudojama.



Na, ir pabaigai, kaip visuomet, trumpas reziume.
Ar rekomenduočiau? Pabandymui įsigyti ar, esant galimybei, tiesiog išbandyti vieną spalvą, o idealiu atveju - būtent kelioninio dydžio, tikrai rekomenduočiau. Kodėl? Nes aš tokia esu - man visad smalsu išbandyti kažką naujo?
Ar siūlau nusilaužti sprandą užsiimant paieškomis ir privalomai įsigyti kelias spalvas ar pilno dydžio pakuotę? Jeigu tikitės nerealiai putlių lūpų - tikrai ne. Jeigu ieškote naujovių lūpų balzamo srityje ir jūsų negąsdina ilgokai juntamas kandžiojimo ir šaldymo efektas. Kitu atveju manau (ir žinau :) ), jog rinkoje tikrai egzistuoja panašaus poveikio ir vaizdo ant lūpų bei Lietuvos parduotuvėse gana lengvai prieinamų tokio tipo produktų, kurie dar ir yra šiek tiek pigesni, todėl siūlau nesukti galvos ir nesigraužti, kad nepačiupinėjote ar neišbandėte, nes lentynose rasti negalėjote. Skambus pavadinimas ne visuomet šaukia apie privalomą išbandyti produkciją :)


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com