Wednesday, August 9, 2017

Pupa "Pupa Volume" lūpų dažai

Aš turbūt labiausiai už viską savo tinklaraštyje mėgstu pasakoti įspūdžius apie įvairias priemones lūpoms. Kodėl? Turbūt todėl, kad visos dekoratyvinės kosmetikos priemonės lūpoms yra labai labai įdomios ir jas pateikti žiūrovui yra lengviausia bei matyti panašių atspalvių skirtumus yra įdomiausia :) Vienok šis mano pasirinkimas paskutiniu metu gali atrodyti šiek tiek keistas, kadangi dar palyginus visai neseniai aš ir bet kokia lūpų kosmetika buvome tarsi du nesuderinami dalykai. Aš lūpų dažus ar blizgius pirkdavau, tačiau kartą pabandžiusi juos tiesiog nukišdavau į dėžę ir pamiršdavau taip niekad ir nebeišsitraukus.. Tačiau dabar lūpų kosmetika - palydovas kiekvienoje mano rankinėje ir kosmetinėje, todėl natūralu, kad pasakoti savo įspūdžius apie būtent šią priemonę mėgstu labiausiai.
Taigi, po tokių puikių ditirambų lūpų dažams šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais ne apie ką kitą, o būtent apie kompanijos Pupa dvejus lūpų dažus iš "Pupa Volume" linijos.

Pupa "Pupa Volume" lūpų dažai*, 3,5ml; ~€15.50
"105 Warm Rose"
"601 Coral Blush"
Įsigyti galite Kristiana bei Kosmada parduotuvėse



Kai tiek ditirambų esu priskalambijusi Pupa kosmetikai - turbūt nebėra ir reikalo pasakoti, kaip man patinka dauguma jų bandytų produktų ir kaip nuoširdžiai juos galiu rekomenduoti. Kaip ir visose kompanijose, taip ir šioje tikrai pasitaikė bandytų priemonių, kurios man visiškai nepatiko ar netiko, tačiau kiekvieną kartą į rankas paėmusi jau turimą ir mėgiamą arba naują dar nebandytą kosmetikos ar odos priežiūros priemonę iš Pupa asortimento, tikrai turiu labai didelius lūkesčius :)
Iki šiol beveik visos šios kompanijos bandytos dekoratyvinės kosmetikos priemonės lūpoms man tikrai patiko. Ar "Pupa Volume" lūpų dažai tęs šią patikimo sagą?


Kompanija teigia, jog lūpų dažai "Pupa Volume" putlina lūpas bei suteikia joms nuostabią spalvą. Dėl sudėtyje esančio ypatingo "Volufiline" komplekso su azijietiškos gardenijos ekstraktu, kasdien naudojant šiuos lūpų dažus jau po 7 dienų jos taps putlesnės ir lygesnės. Tai lūpų priežiūra ir nuostabios sodrios spalvos lūpų makiažas.
Kaip visuomet - kompanijos aprašas apie savo produktą atrodo ypatingai įdomiai ir daug žadančiai. Kaip viskas atrodo realybėje?

Pirmiausia noriu pradėti, kaip ir visuomet, nuo produkto įpakavimo. Kone standartiškai - ne limituotos kolekcijos Pupa produkcija atkeliauja įpakuota kartoninėse dėžutėse. Šių lūpų dažų dėžutės - itin informatyvios ir nurodo daug papildomos informacijos. Iš vienos pusės manau, jog tai - pliusas, kadangi visi svarbiausi produkto efektai iškart akivaizdžiai paminėti. Iš kitos pusės nesu didelė būtent šių dėžučių fanė. Nors dėžutes po nuotraukų dažniausiai iškart išmetu, tačiau apskritai visos tos diagramos ir papildomas nonsensas mane ant pakuočių šiek tiek blaško. todėl keliaujam toliau - paties lūpų dažo įpakavimas.
Raudonas, blizgaus paviršiaus, tvirtai ir saugiai užsidarančiu kamšteliu. Visa rekalingiausia informacija (pavadinimas, serijos numeris, galiojimo laikas) nurodyta ant lipduko pakuotės apačioje, taigi matomiausioje išorėje viskas labai minimalistiška ir paprasta. Tai, kas man patinka ir už ką dedu pliusą :) 



"105 Warm Rose" spalvą aš iškart pavadinau ta "mano lūpos, tik geriau" (my lips but better). Kaip stipriai man patinka tokios spalvos lūpų dažai! Mano kasdienybėje jie puikiai tinka tiek dieniniam, tiek vakaro makiažui. Šiltas purvinos rožės atspalvis puikiai sulygina mano lūpų spalvą, tačiau neatrodo iššaukiančiai ir priduoda vos šiek tiek tasmesnės ir sodresnės kūno spalvos. 



Man itin patiko ne tik šio lūpdažio spalva, bet ir jo kreminė, šlapia tekstūra. Produktas ant lūpų dengiasi itin maloniai, lūpų nesausina ir neparyškina įvairių išsausėjimų ar nelygumų. Kaip tik atvirkščiai - sakyčiau, kad lūpų dažai lūpas drėkina, suteikia malonų pilnumo, drėgmės jausmą, lūpos atrodo tokios skanios, kad norisi tik šypsotis ar bučiuotis :)
Ši spalva nereikalauja naudoti lūpų pieštuko, tačiau dėl savo kreminės tekstūros ant lūpų nesilaiko itin ilgai. Vardan tinklaraščio visuomet stengiuosi kuo giliau ir išsamiau išbandyti produktą, taigi galiu pasakyti, kad ši spalva išsilaiko kelias valandas. Ilgiausiai - pusdienį, bet šiek tiek prižiūrint ir prisaugant (mažiau užkandžiaujant ar geriant).



"601 Coral Blush" spalva savo pavadinimu gali būti šiek tiek apgaulinga. Sakyčiau, kad jai toli gražu iki koralinės - visiškai gražiai skaisti raudona spalva, kuri, vėlgi, tinkama tiek dienos, tiek vakaro makiažui. Pakuotė lygiai tokia pat, kaip aukščiau aptarto lūpų dažo, todėl čia gi keliauju tiesiai prie vaizdo ant lūpų.



Tiek tekstūra, tiek dengimas, tiek išsilaikymas ar poveikis ant lūpų taip pat nesiskiria nuo seseriško atspalvio. Vienintelis skirtumas - spalva :) Ach, ir dar tas faktas, kad šiai spalvai rekomenduočiau naudoti bent jau permatomą lūpų pieštuką - kadangi spalva ryški, labiau rėkianti, mažos klaidelės labiau matosi, o ir pieštukas padės lūpų dažams neištekėti bei ilgiau išlikti ant lūpų. Tačiau tiek 105, tiek ši 601 yra abi mano labai mėgiamos ir noriai naudojamos.
Ką norėčiau pridėti dar - mane sudomino lūpų dažų aplikatorius. Nuotraukose matosi, jog galvutė yra ne tik įprastai smaili viename gale, tačiau kartu dar ir išgaubta - taip patogiau dažus aplikuoti ant lūpų. 



Taigi, galutiniam reziume, ar rekomenduočiau?
Vėlgi, priklausomai nuo to, ko tikitės ir ko norite iš tokio tipo produkto.
Ar po savaitės naudojimo pastebėjau, kad lūpos tapo putlesnės? Vargu bau :) Man patinka tokių pažadų marketingas ir galimai suteikiamas placebo efektas. Be jokios abejonės - jei putlumo nepastebėjau aš, tai nereiškia, kad jo iš tiesų nėra ar kad nepastebėjo kiti.
Jeigu ieškote lūpų dažų, kurie suteiktų drėgnų, žvilgančių lūpų įvaizdį, veiktų ir kaip itin sodriai spalva pigmentuotas balzamas, ir kartu būtų pritaikomas makiažui, tuomet siūlau išbandyti ir pasižvalgyti po "Pupa Volume" siūlomą spalvų asortimentą. Kaina nėra maža, tačiau produktas naudojasi skalsiai, jo kokybė tikrai gera, lūpoms nekenkia - kaip tik atvirkščiai, jas drėkina ir maitina, tai kodėl gi neišbandžius ir neapžiūrėjus? :)



*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com