Wednesday, August 23, 2017

"MakeUp Revolution" švytėjimo suteikiančios priemonės

Prieš pradėdama šį įrašą noriu iškart paminėti vieną dalyką - pasidavimas masiniam pamišimui dėl vienų ar kitų dalykų visuomet turi dvi puses. Tai gali būti itin malonus procesas, atnešantis labai daug pasikeitimo ir džiugesio (kaip, antai, mano pasidavimas pamišimui dėl sporto ir sveikesnio gyvenimo būdo), tačiau kartu tai gali būti procesas, kuomet išleidžiama nemažai pinigų, tačiau daiktais nusiviliama. Kaip štai mano pažintis su MakeUp Revolution švytėjimo suteikiančiomis priemonėmis - highlighter'iais. 
Kai dauguma tarsi pamišę kalbėjo apie nuostabią šio gamintojo produkciją, aš tik tyliai sėdėjau, skaičiau, sekiau naujienas, artimiausioje parduotuvėje apžiūrinėjau šešėlių paletes ir grožėjausi skaistalais. Tuomet paslydau ir įsigijau vieną skaistalų paletę. Kur ji yra šiuo metu - neįsivaizduoju, tačiau panaudojau turbūt vos du kartus ir nustūmiau giliai į šoną..
Tuomet vis galvojau, kad na juk negali taip būti su kitais produktais, juk tokia giriama ir aptariama kosmetika. Paslydau ir vėl. Įsigijau dvi skirtingas, tačiau tos pačios paskirties priemones, suteikiančias švytėjimo. Būtent apie jas noriu papasakoti ir pasidalinti savo įspūdžiais šį kartą :)

MakeUp Revolution highlighter'iai:
"Vivid Baked Highlighter" in shade Golden Lights, 7.5g, ~€5,50
"PRO Illuminate", 15g, ~€5,50
Įsigyti galite TAM Beautysave24.ltGrožioSala.ltTopBeauty.lt; Eurokos parduotuvėse ir kt.





MakeUp Revolution kosmetika buvo sukurta vos prieš 3 metus (2014 m.) Londone. Kompanija siekė parodyti, jog kokybiški produktai už prieinamą kainą gali būti suderinti ir kosmetikos srityje. Visos priemonės yra gaminamos parinkus itin kokybiškus ingredientus. MakeUp Revolution siūlo produktus, atitinkančius naujausias mados tendencijas. Kompanija teigia, jog ji gimė iš aistros revoliucijai ir kelia tikrai nemenką iššūkį kitoms kompanijoms.


Turiu pripažinti, kad revoliuciją mano galvoje kompanijos kuriami produktai tikrai sukėlė. Pigmentuoti šešėliai, iššaukiančių spalvų skaistalai ar bronzantai, masyvaus dydžio pakuotėse įtaisyti švytėjimo suteikiantys produktai ir visa tai už, mažų mažiausiai, juokingas kainas. Na, sutikite, juk kiekvienas, besidomintis dekoratyvine kosmetika ir grožio sritimi, nors kartą jautėte, kad norite bent paliesti ir išbandyti, kas čia per produkcija. Taip jaučiau ir aš :) Leidau sau susižavėti dviem švytėjimo suteikiančioms priemonėm ir palyginti jas vieną su kita. Įdomu, kuo baigėsi toks palyginimas? Skaitykite toliau.


"Vivid Baked Highlighter" mane vienareikšmiškai sužavėjo savo produkto dizainu ir spalva. Pačiupau net nebandžiusi, nes buvau tvirtai įsitikinusi, jog jau šis produktas tai bus mano mėgstamiausias mylimiausias ir puoš mane taip, kad net astronautai kosmonautai matys mane tokią visą žvilgančią iš mėnulio ir atgal :)


Deja, išbandžiusi produktą ant rankos, likau dalinai pasimetusi. Atspalvis, kaip matote, labai, na labai jau auksinis. Iškart mačiau save įsimaišiusią į auksinio jaunimo tarpą ir visiškai neišsiskiriančią iš jo. Nesvarbu, kad jie tokį pavadinimą gavo tikrai ne dėl aukso spalvos švytėjimo suteikiančių priemonių naudojimo ant veido...


"PRO Illuminate", neabejotinai, papirko savo dizainu ir dydžiu bei kiekiu. Pamačiusi tokio dydžio švytėjimo suteikiančios priemonės pakuotę aš jau iškart žinojau, kad naudosiu iki gyvenimo galo ir dar liks mano vaikams ar anūkams. Tikra nuodėmė palikti tokį gražų produktą parduotuvės lentynoje :) Tiesa, spalva manęs pradžioje nepapirko, nors, kaip ir "Vivid" produkto pirkdama išbandyti negalėjau.


Tačiau tai, ką pamačiau ant rankos, mane itin nustebino. Būtent šio produkto spalva išbandžius ant odos papirko. Jokio bereikalingo atspalvio ar pustonio - gražus, šaltas, vientisas švytėjimas, kuris neatrodo nei per daug, nei per mažai. Buvo gana netikėta pamatyti tokį didelį kontrastą ir tai sukėlė tik dar didesnį smalsumą išbandyti abi priemones ant veido odos..

Tiesa, trumpai noriu paminėti, jog abiejų produktų pakuotėmis nelikau sužavėta. Nesiginčiju, jog kosmetikai įmonė naudoja kokybiškus ingredientus (aš tikrai nesu ta dekoratyvinės kosmetikos vartotoja, kuri kreipia dėmesį į sudėtines dalis, todėl giliau diskutuoti apie tai nesiryžtu). Tačiau, mano nuomone, tikrai neinvestuoja daug į produktų pakuotes. Abiejų priemonių pakuotės man pasirodė gana pigios, ne itin patvarios, su greitai nusitrinančiu tekstu tiek ant išorinės (dangtelio) dalies, tiek ant galinio informacinio produkto lipduko. Bet, kaip sakoma, svarbiausia tai, kas viduje, o ne išorėje, ar ne taip? Todėl žiūrim, kaip tai atrodė ant mano odos.

"Vivid Baked" Golden Lights



vs.

"PRO Illuminate"




Taigi, kaip matote, galutinis vaizdas tiek ant rankos, tiek ant veido odos nesiskiria. Įvyko taip, jog "Vivid Baked" produktas tapo tuo atstumtuoju ir liko gulėti mano kosmetikos dėžės dugne, o štai "PRO Illuminate" tapo itin mėgstamu ir mielai naudojamu.
Abu produktai pasirodė labai pigmentuoti. Nepasakyčiau, jog turėtų kreidinę konsistenciją - kaip tik pasirodė atvirkščiai, nes produktą itin lengva paimti šepetėliu ir dozuoti. Abi priemonės lengvai sklaidosi, lengvai dengiasi, itin skalsios dėl savo pigmentacijos. Vienintelis skirtumas, kurį matau ir kuris tikrai akivaizdus - skirtingi atspalviai, būtent dėl kurių viena priemonė tapo mano itin mėgiama, o kita - visiškai nemėgiama :) Žinau, jog įmonė siūlo kelis skirtingus atspalvius abiems produktams, todėl reziumuojant visą apžvalgą noriu pasakyti - jeigu ir jūs gundotės, tikrai leiskite sau apžiūrėti, panagrinėti, pašniukštinėti. Būtinai išbandykite ant odos ir tik tuomet spręskite, ar norite pirkti, ar geriau susilaikyti.. Kosmetika nėra brangi, sakyčiau, jog ji tikrai gera, tačiau dėl atspalvių gausos gana lengva nepataikyti su sau tinkamiausiu, kas padarys įtaką atsiliepimui ir nuomonei, kaip nutiko man :) 



No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com