Sunday, August 6, 2017

CND "Scentsations" rankų kremai

Pamenu, vos tik pradėjusi domėtis visa grožio sritimi, pirmiausia savo žvilgsnį ir jėgas sutelkiau į nagų lakus ir rankų priežiūrą. Tuo metu turėjau visą krūvą ir visą vaivorykštės spalvų paletę lakų nagams, kartu su dėžutėje sukrautais įvairiausiais kremais rankoms, nagų odelėms, pagaliukais, dildėm ir t.t. Tačiau laikui bėgant pradėjau vertinti ne tik savo laiką, bet ir kitų darbą - vis sakau, kad kiekvienas žmogus yra savo srities specialistas ir daro tai, ką sugeba geriausiai. Kartu supratau, kad aš, turbūt, tikrai toli gražu nesu nagų ir rankų priežiūros specialistė, todėl šią sritį asmeniškai apleidau ir savo rankas patikėjau tą išmanantiems meistrams. Taip susiradau pačią nuostabiausią savo nagų fėją (kontaktus Dubline, ką domina, drąsiai galiu duoti! :) ), o kartu ir pamečiau poreikį tai nagų lakų krūvai ir jų bandymams. Tačiau vieno dalyko mano fėja daryti nuolat negali, o ir kuomet gali - retai jai leidžiu. Tai ne nagų, o būtent mano rankų odos priežiūra. Dirbu darbe, kur rankos - pagrindinis mano "įrankis". Taip taip, liaudiškai vadinant esu laido riteris :) Todėl rankos ir jų oda man NUOLAT šmėžuoja po akimis ir aš tikrai matau, kur ir kaip galėčiau pasistengti ir labiau ja pasirūpinti. Šiandien pasakoju apie du produktus, kurie atskubėjo man į šio rūpesčio pagalbą - CND firmos dviejų skirtingų kvapų kremai rankoms.

CND Hand & Body "Scentsations" lotions*:
Mango & Coconut Lotion, 245ml, ~€8.50
Black Cherry & Nutmeg Lotion, 59ml, ~€3.50
Įsigyti galite BeautyForSale.eu internetinėje parduotuvėje bei VitrinaPro parduotuvėse


CND (Creative Nail Design, Inc.) įmonė įkurta 1979 m. Kanadoje. Tai viena tarptautinių nagų, rankų ir pėdų priežiūros bei grožio rinkos lyderių. Įmonė skiria itin didelius resursus (tiek laiko, tiek kaštų atžvilgiu) į nagų priežiūros industriją, jos tobulinimą bei naujų produktų kūrimą, nepamiršdama savitobulėjimo, darbuotojų apmokymų ir puikaus klientų aptarnavimo. Todėl visiškai nenuostabu sužinoti, jog pagrindinė CND misija - būti įvertintiems visame pasaulyje tiek grožio srities profesionalų, tiek jų klientų kaip pačiu pagrindiniu ir patikimiausiu puikios produkcijos bei nepriekaištingo aptarnavimo tiekėju. 
Šiuo metu įmonė siūlo daugiau, nei 400 skirtingų produktų, kurių tarpe galima rasti ir kone žinomiausius Shellac bei Vinylux ilgalaikius nagų lakus. Asortimentas leidžia kiekvienam vartotojui apsirūpinti tinkama nagų bei rankų priežiūra ir neatsilikti nuo spalvotos pasaulio mados renkantis nagų lakų spalvas.
Įmonė taip pat savo asortimente siūlo priemonę, kuri tinkama ne tik rankų priežiūrai, bet ir viso kūno. Tai - Scentsations rankų ir kūno kremai, kurie bet kurį įprastą manikiūrą paverčia nuostabia SPA patirtimi. Ir čia įmonė pasirūpino, kad net išrankiausi klientai turėtų pasirinkimo laisvę - kremų asortimente puikuojasi net septyni skirtingi kvapai iš kurių savo mėgstamiausią galės išsirinkti net pats išrankiausias.


Savo bandymams ir apžvalgai gavau ne tik du skirtingus produkto kvapus, bet ir dvi skirtingo dydžio pakuotes. Turbūt nuo to ir noriu pradėti savo apžvalgą, kadangi mane labai džiugina tai, jog kompanija produkto aprašyme stebuklų tikrai nežada - tiesiog nurodo, jog kremai suteikia drėkinimą jo ištroškusiom rankoms ir leidžia vartotojui pačiam susidaryti nuomonę apie produktus. Taigi mano akiratyje šį kartą du visiškai skirtingi kvapai skirtingose pakuotėse - mano ir kokosų kvapo kremas didesnėje pakuotėje bei juodųjų vyšnių ir muskato kvapo kremas mažesnėje pakuotėje.
Turbūt eilinį kartą pradėsiu apžvalgą nuo pakuočių. Didžioji kremo pakuotė mane papirko savo patogumu naudojimui - pompa visuomet laimi mano nuolankumą tokio tipo produktuose, o ir užsidaro saugiau. Tiesa, pakuotei sulūžti čia didesni šansai, nes nuskelti ar kitaip sugadinti pompą kai kuriems (tame tarpe ir man :) ) gali būti vienų juokų darbas. Tačiau iš esmės mano nuomonė itin palanki. Mažesnioji pakuotė labai smagi savo dydžiu ir kol kas kamštelis, mano nuomone, užsidaro gana saugiai. Tačiau manau, kad nuo dažno naudojimo tas saugumas gali labai greitai dingti..
Dar vienas džiuginantis dalykas - visų kvapų kremo galima įsigyti tiek pilno dydžio pakuotėje su pompa, tiek kelioninio dydžio mažoje pakuotėje, todėl mėgiamo kvapo produktu galėsite mėgautis tiek nuolatinėje buvimo vietoje, tiek kelionės metu :)


Pirmiausia papasakosiu savo įspūdžius apie mango ir kokosų kvapo kremą.
Produkto tekstūra lengva ir kreminė, todėl itin skalsiai jo naudoti neišeina - nors iš esmės kremo reikia tikrai nedaug, tačiau būtent dėl jo lengvumo atrodo, kad tepti norisi vis daugiau ir daugiau. Kremas greitai susigeria į odą, nepalieka riebumo ar lipnumo jausmo, pakankamai neblogai drėkina odą.

Tačiau turbūt ties pakuote bei kremo susigėrimo į odą greičiu mano pozityvi nuomonė apie šį produktą ir baigiasi. Kodėl? Todėl, kad suteikta drėgmė gana greitai išnyksta - rodos, kad net rankų kaulai ją sugeria, nes oda vos po kelių valandų pasidaro kone kaip buvusi. Taigi teptis reikėtų kas kelias valandas. Aišku, tam problemų kaip ir neturiu, tačiau man norėtųsi, kad drėgmė išsilaikytų ilgiau.
Ir kvapas. Tas kvapas. Absoliučiai suprantu, kad tai yra kiekvieno asmeninis pomėgis, tačiau asmeniškai mane būtent šis kvapas labai erzina. Net nežinau, kodėl - jis toks stiprus, toks sintetinis, lieka ant rankų gerokai ilgiau, nei drėkinimas, neįmanoma net nuplauti. Aš kokosus tikrai mėgstu, tačiau čia visą kokosų kvapą pramuša sintetinis saldumas ir muiliškumas. O štai mano kolegei užėjus į kabinetą vos tik pasitepiau rankas šiuo kremu, kvapas taaaaaip patiko, kad nusprendžiau kremą jai padovanoti :) Tegul džiaugiasi kitas, jei negaliu aš!


Vyšnios - mano mėgstamiausios uogos, todėl nenuostabu, kad šiam kremui aš iškart pajaučiau nuolankumą. Žinau, kad gana neretai vyšnių kvapas kosmetikos ar odos priežiūros produktuose būna itin sintetinis ir tai dažnai nuvilia, tačiau vos tik pamačius, jog produktas yra vyšnių kvapo, galvoje tarsi įsijungia psichologinis pomėgio jungiklis ir didelės viltys, jog man tikrai patiks.
Šis juodųjų vyšnių ir muskato kvapo kremas taip pat yra puikus įrodymas posakio, kad svarbiausia ne tai, kas matoma išorėje - kur kas svarbiau yra tai, kas slypi viduje. 
Tai, kas yra išorėje, manęs, kaip jau aukščiau minėjau, ne itin sužavėjo. Pati pakuotė man nepasirodė labai patogi, tačiau spalvinga, informatyvi ir puikiai tinkama kelionėms. Tiesa, ji pagaminta iš pakankamai minkšto plastiko, todėl išspausti norimą kremo kiekį tikrai nėra sunku. 
Tačiau tai, kas viduje, skirtingai nuo aukščiau aptarto kremo, man labai patiko. Abiejų kvapų kremų konsistencija, skalsumas ir įsigėrimas yra absoliučiai vienodi, tačiau skiriasi tik tas kvapas. Vyšnių kvapas savyje turi gaivios rūgštelės, kurios nepramuša nepaaiškinamas saldumas ir jis tikrai nėra toks sunkiai pakenčiamas, kaip mango ir kokosų. Nors pats kvapas tikrai stiprus ir iš dalies jaučiasi tas sintetinis poskonis, tačiau jis neerzina mano jutiklių ir nesinori tarsi nusiplėšti rankų odos, kad tik kvapas greičiau dingtų :) Vienareikšmiškai favoritas ir tikrai pamėgtas iš pirmo naudojimo!



Pabaigai trumpas reziume. Kadangi įmonė siūlo net septynių skirtingų kvapų ir dviejų skirtingų pakuočių dydžių kremus, rekomenduoju pasižvalgyti jų asortimente. Didelės pakuotės pirkti nerekomenduoju tol, kol neišbandote mažos, kadangi tik taip susidarysite galutinę nuomonę, ar jums pakanka kremo drėkinimo, ar neerzina sintetiniai kvapai ir ar apskritai susigundysite produktu pačiu iš savęs. Aš jau žinau, kad su mielu noru įsigyčiau pilno dydžio vyšnių kvapo kremą, tačiau štai mango ir kokosų kvapo kremo naudoti dar kartą tikrai nebenorėčiau..



*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com