Thursday, August 17, 2017

Nouba "Millebaci" skysti lūpų dažai

Aš ir vėl, gurkšnodama tą gardžią rytinę kavą, atbėgu pasakoti ne apie ką nors kitą, o apie dekoratyvinę kosmetiką lūpoms. Dievaži, aš tikrai kažkokia itin pamišusi dėl šios kosmetikos srities produkcijos. Tačiau, žvelgiant iš kitos pusės, gal ir nenuostabu - tai yra būtent ta makiažo priemonė, kuri gali visą bendrą įvaizdi vos vienu ar dviem potėpiais pakeisti. Arba įkvėpti ir patobulinti, arba, pasirinkus netinkamą priemonę ir netinkamą jos atspalvį, tiesiog visą bendrą įvaizdi sugadinti tuo pačiu vienu potėpiu.
Šį kartą pasakosiu apie du skystus lūpų dažus, kurie mano kosmetinėje jau kurį laiką, retkarčiais vis naudojami, tais pačiais retkarčiais vis iš naujo įsimylimi, tačiau taip ir nepradedami naudoti kasdien ar bent kas antrą dieną. Kas tai? Nouba "Millebaci". Kodėl taip? Skaitykite toliau :) 

Nouba "Millebaci" skysti lūpų dažai, 6ml, ~€23:
"40" ir "18"
Įsigyti galite "Viva" grožio namuose Klaipėdoje; NoubaBransus.eu




Nouba - italų sukurtas kosmetikos ženklas, kurį įkvėpė senovės Afrikos gentis nubai, garsūs savo nuostabiais piešiniais ant kūno bei nepakartojamai nuostabiu sugebėjimu švęsti gyvenimą bei grožio jėgą. Nouba kosmetika yra dedikuota moterims - visoms kartu ir kiekvienai atskirai - nes moteriškumo šventė visuomet žingsniuoja vienu žingsniu toliau, nei egzistuojančios mados. Nuo pat savo gyvavimo pradžios, Nouba kompanija į dienos šviesą paleisdavo produktus, kurie akimirksniu tapdavo Italijos ikonomis. Kaip, pavyzdžiui, pirmoji biri bronzinė pudra - la terra - kuri 1980m. buvo įvardinta kaip labiausiai novatoriška dešimtmečio grožio priemonė. 
Kompanijos aistra - naujovės, kūrybiškumas, unikalus bei nustebinantys atspalviai. Nouba tiki, jog būtent šių elementų vedama kompanija gali išryškinti kiekvienos moters grožį. 

"Millebaci" skysti lūpų dažai kompanijos pristatomi kaip neįtikėtinai ilgai išliekantis, tačiau itin komofortabilus lūpų kremas. Akimirksniu suteikiama spalva ir nenugalimas velvetinis pojūtis gali būti pasirinktas iš daugiau, nei 25 skirtingų spalvų. Kiekvienas iš jų suteikia malonų jausmą ant lūpų, tuo pačiu suteikdamas itin sodrią spalvą. Tūkstančiui nuostabiai tobulų bučinių! Kitaip tariant - pasidažyti ir tiesiog pamiršti.


Su šia kompanija ir jos kosmetika lūpoms mane supažindino mano nuostabioji teptukų fėja. Būtent viename Klaipėdos grožio salonų, kur ji dirba, buvau ne tik padabinta šios produkcijos gaminiais, tačiau ir turėjau galimybę juos abu įsigyti. Ir dabar pamenu, kaip džiaugiausi ir šokinėjau lyg vaikas :) Vienas atspalvis tapo mano vestuvių dalimi ir priminimu, kitas gi tapo kitos nuostabios meilės šventės priminimu ir dalimi. Turbūt dar iki šiol turiu šiuos du produktus lūpoms ir juos labiau saugau, nei naudoju..



Nuostabioji "40" spalva iš pirmo žvilgsnio alsuoja pašėlusiu jaunatviškumu ir vasarišku karščiu. Tobulai rausvas, tačiau ne pernelyg rėkiantis atspalvis puikiai tinkamas tiek dienos, tiek vakaro, tiek progos, tiek tiesiog kavagerio makiažui pagyvinti. Šis atspalvis puošė mano lūpas artimų žmonių vestuvių šventėje ir puikiai derėjo prie rausvos aprangos.



Paslaptingas "16" atspalvis iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kiek nuobodus, tačiau būtent ši spalva idealiai paryškina sodrų akių makiažą ir tikrai pagelbsti situacijose, kuomet lūpos turi atrodyti gardžiai, tačiau neiššokti iš bendro konteksto. Būtent šią spalvą mano teptukų fėja pritaikė mano pačios vestuvių makiažui ir šiai dienai aš tikrai nesirinkčiau nieko kito. Ne tik dėl spalvos, bet ir dėl savo nuomonės apie šiuos produktus lūpoms.


Mano nuomonė apie abiejų spalvų produktus yra visiškai vienoda, todėl ir šį kartą jos neskirsčiau spalvomis. Du vienodi produktai, dvi skirtingos spalvos, viena ir jau labai aiški mano nuomonė :)
Pirmiausia man sužavėjo lūpų dažų konsistencija. Apgaulingai įpakuota tarsi lūpų blizgiai, tačiau visiškai kreminė, ne per skysta ar ne per tiršta. Itin maloniai jaučiasi ant lūpų dengimo metu. Tiesa, tekstūra gana įdomi - nors vos pasidažius atrodo, jog dažai liks su lengvu spindesiu, šlapiu efektu, tačiau praėjus vos kelioms minutėms ant lūpų dažai tampa visiškai matiniais. Jie itin pigmentuoti ir reikia vos mažo kiekio tam, kad padengtų visas lūpas bei atrodytų gražiai. Ant lūpų laikosi labai ilgai ir turbūt lengviau juos nusivalyti, nei absoliučiai nukramsnoti ar nubučiuoti :)
Tiesa, kelis minusus tikrai pastebėjau ir apie juos papasakosiu. Produkto gana lengva padauginti. Dėl pigmentacijos itin svarbu produktą padengti ant lūpų plonu sluoksniu, kitaip galutinis vaizdas bus ne skaniai atrodančios, o tarsi spalvotai cementinės lūpos. Taip pat padauginus šio produkto ant lūpų gali pasijausti jų sausinimas ir patys lūpų dažai gali tarsi suskilinėti. Taigi, nenuostabu, jog šias priemones naudoja savo darbą puikiausiai išmanantys grožio specialistai, tačiau jis pritaikomas ir kosmetikos mylėtojoms, kurios produkto neišbrokuos po pirmo nevykusio bandymo naudoti :) 
Taigi, kaip šie lūpų dažai atrodo ant lūpų?






Taigi, galutinis reziume - ar rekomenduočiau? Absoliučiai vienareikšmiškai taip. Tikrai suprantu, kad kaina nėra pati draugiškiausia kišenei - drįsčiau "Millebaci" priskirti vidutinės - aukštos kainos klasės produktams, tačiau dėl pigmentacijos, skalsumo ir malonaus efekto ant lūpų bei tikrai nuostabaus galutinio rezultato aš jau žvalgausi į kitas spalvas ir vis pagaunu save svarstant įsigyti tą, kuris man bus malonesnis naudoti, nei kels nostalgiškai malonius jausmus ir norėsis jį saugoti tiek, kiek įmanoma :)


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com