Sunday, May 13, 2012

Brighten Your week!

Siautėjant pamišimui dėl saldaininės rožinės bei mėtinės žalios atspalvių nesugebėjau jam atsispirti. Taip į mano nagų lakų dėžutę atkeliavo šie du gražuoliai - "skanuoliai" BarryM Pink Flamingo ir BarryM Mint Green.



Apie BarryM lakų stendą kaip bitė aplink žiedus sukiodavausi jau seniai - vos tik atvykusi čia. Dauguma spalvų itin gražios, lako kiekis protingas (10ml, kai tuo tarpu Orly nagų lakų kiekis yra 18ml), tačiau kaina be akcijos tokia vidutiniškai patraukli... Tačiau vieną apsipirkinėjimo silpnumo dieną pamačiau, kad BarryM nagų lakams taikomas pasiūlymas - perkant du sutaupyti 1,50€ :) Negalėjau nenusipirkti.. Neilgai trukus išbandžiau kiekvieną spalvą atskirai, taigi pastebėjimai ir atsiliepimai tokie:

Pliusai:

  • Greitai džiūstantys lakai. Abi spalvos nusilakavus nagus išdžiūna tikrai labai greitai, taigi nereikia kankintis ir būti niliečiamąja ir nepasijudinančia belaukiant, kol nudžius nagučiai;
  • Lakuojant nesidryžiuoja. Lakas dengiasi tolygiai, nereikia ypatingo kruopštumo tam, kad paviršius būtų padengtas lygiai, be jokių nereikalingų dryželių ar sluoksnių.
  • Pink Flamingo spalva ant mano nagų tvirtai ir karžygiškai laikėsi penkias darbo dienas - būtent tokius nagų lakus aš noriu pasilikti savo nagų lakų dėžutėje, kadangi tiek dienų mano nagai privalo atrodyti gerai. 
  • Pink Flamingo spalva yra itin pigmentuota, t.y. pakaktų ir vieno sluoksnio lakavimo, kadangi spalva aiški, gerai dengianti nagą.
  • Kiekis. Nagų lako yra tiek, kiek naudojant arba dažnai, arba karts nuo karto puikiai užtenka tam, kad lakas būtų pabaigtas iki pat galo. Kaip jau minėjau, Orly nagų lakų kiekis yra vos ne dvigubai didesnis, taigi nežinau, kada juos pabaigsiu, o štai šių kiekis pats tas, kad būtų galima be baimės pirkti į kosmetinę :)
  • Kaina. Ir vis tik, išbandžiusi šiuos nagų lakus, galiu teigti, jog kaina, kurią reikia sumokėti norint įsigyti BarryM nagų laką, yra tikrai tinkama. Turbūt buvo nedrąsu pirkti skaičius ne itin daug atsiliepimų :) Taigi Asos internetinė parduotuvė Barry M siūlo už 2,99 bei 3 svarų kainas (~13Lt). Superdrug (šioje parduotuvėje šiuo metu kaip tik vyksta akcija 3 už 2 kainą visiems kosmetikos gaminiams! ), Boots bei oficiali BarryM internetinė parduotuvė šiuos vienspalvius nagų lakus siūlo taip pat už 2,99svaro kainą. Taigi lygybė - brolybė ir visur šie laikai įvertinti taip pat :)
  • Pakuotė. Nežinau, kodėl, bet man paskutiniu metu itin patinka kvadratiniai/stačiakampiai nagų lakų buteliukai. Tokius ir sudėti talpiai patogiau, ir žiūrėti gražiau, nei į įprastus apvalius. O ir dizainas - auksinės gamintojo raidės - man maloniai žiūrisi, neatrodo iššaukiančiai bei rėkiančiai "Žiūrėkit - aš šio nagų lako gamintojas! Garbinkit mane!".
Minusai:
  • Mint Green spalva ant mano nagų nedirbant itin didelių ir daug namų ruošos darbų tvirtai laikėsi vos 2 dienas. Tuomet pradėjo nusilupti kelių nagų galiukai, ketvirtą dieną vienas nagas jau buvo nebe labai gražus, na o penktą dieną važiuodama namo autobuse tiesiog nusilupau lako sluoksnį nuo vieno iš nagų, nes žiūrėti man jau buvo nebe taip smagu...
  • Mint Green spalva nėra tokia pigmentuota, kaip sesė rožinė ir čia jau būtina naudoti du sluoksnius, kad pilnai padengti nagą gražiu lako sluoksniu.
Neutralu:
  • Teptukas. Nėra jis nei kažkoks ypatingas, su kuriuo itin lengva neapsiterlioti odelių, nei kažkoks labai jau blogas, su kuriuo neįmanoma lakuotis nagų "švariai". Tiesiog paprastas teptukas :)
Išvados:
  • Jau dabar žinau, kad ateityje tikrai pirksiu kitas BarryM nagų lakų spalvas! Pigmentuoti, didelis spalvų pasirinkimas, geras kiekis, gražus pakuotės dizainas, gera kaina už gerą ir kokybišką produktą. Tik prieš tai reikia praretinti turimų nagų lakų kolekciją.. :) Ar rekomenduočiau kitai? Tikrai TAIP! :)








1 comment :

  1. grazi labai ta mint spalva, bet labiausiai tai tavo nago forma patiko. Ant tokiu nagu visi lakai gerai atrodo :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com