Tuesday, January 3, 2017

2016 in a nutshell..

Kai 2017-ieji pagaliau po truputį pradeda skleistis ir žydėti, labai natūralu, jog norisi tarsi pro užuolaidos šydą pažvelgti ir bent trumpai įvertinti prabėgusius 2016-uosius.. Kokie jie buvo man ir mano tinklaraščiui?

Praėjusiais metais mano veikloje, susijusioje su šia tinklaraščio erdve, įvyko labai nemažai įvairiausių pasikeitimų. Didžiausias jų, vienareikšmiškai, per šešis metus nusistovėjusio mano tinklaraščio pavadinimo bei internetinio adreso pasikeitimas iš seno ir smagiai skambančio My Own Shopping Avenue į naują, solidesnį, rimtesnį ir šiai dienai man kur kas artimesnį Griskene.com. Turbūt niekam ir aiškinti nereikia, jog toks pasikeitimais įvyko tam, kad tinklaraštis galėtų ir toliau augti kartu su manimi, su mano asmenybe, kad galėtų sekti kartu su manimi gyvenimo pasikeitimais :) Todėl ačiū tariu savo vyrui už naują pavardę ir už pagalbą šiuose pasikeitimuose! 

Praėję metai man taip pat atnešė daug smagių bendardarbiavimų su skirtingais PR atstovais. Esu labai labai dėkinga tiems, kurie mane pastebi iš lietuviškos rinkos net man gyvenant Airijoje. Mano tinklaraštis pasipildė ne tik daugybe įrašų apie įvairius kosmetikos ženklus (Pupa, Gosh, Make Up Factory, Skincode, BeYu, ANNY, L'Erbolario - už tai dėkoju Kosmadai ir Kristianai), bet ir įrašais apie šiek tiek netikėtus mano tinklaraščiui produktus (aksesuarus, buitinę techniką - už ją dėkoju Topo Centrui, knygas). Man itin malonu bendrauti ir bendradarbiauti su PR atstovais, kurie tiki mano tinklaraščiu ir tuo, ką darau, kuo užsiimu. Ačiū Jums už tai ir už galimybę išbandyti naujus dalykus!

2016-ieji man taip pat atnešė virtualias, tačiau itin malonias pažintis su keliomis kitomis tinklaraštininkėmis. Labai smagu, kad tokios pažintys neapsiriboja tik komentarais tinklaraščių erdvėse, tačiau persikelia ir į kiek asmeniškesnes socialines paskyras :)

Metai, turiu pripažinti, buvo tikrai spalvoti, įdomūs, turintys šiek tiek lūžių, kritimų, pakilimų. Jie buvo kupini emocijų ir priimtų sprendimų. 

Kokių tikiuosi 2017-ųjų? Tikiuosi tikrai darbingų - dar darbingesnių ir pastovesnių, nei buvo praėję! Tikiuos, kad šie jie bus kupinesni įkvėpimų ir minčių. Tikiuosi, kad nenuvilsiu nei skaitytojų, nei, juo labiau, savęs. Ir tikiuosi, kad ir toliau galėsiu mėgautis ne tik pomėgiu klaviatūra dėlioti mintis šiame virtualiame popieriaus lape, bet ir naujais atradimais tiek grožio, tiek kasdieniame pasaulyje :)

Ačiū Jums, kad buvote, skaitėte, palaikėte, kad tam tikrais momentais spardėte mano sėdimąją ir kad leidote toliau kurti! Tikiuosi, kad kiekvieno iš Jūsų metų pradžioje sudėlioti Naujų Metų sąrašai su lūkesčiais, tikslais, norais ir siekiais išsipildys su kaupu ir kad nei vienam nepritrūks kantrybės, valios ir stiprybės siekiant to, ką esate užsibrėžę pasiekti šįmet!



5 comments :

  1. Labai tikiuosi, kad rasi šiemet laiko rašyti dažniau - tavo įrašuose tiek daug šilumos, visada malonu skaityti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū už komplimentus! Labai tikiuosi ir aš - turbūt belieka tik susiplanuoti ir laikytis plano :)

      Delete
  2. Ačiū, kad esi! Gražių metų! Didelių pasiekimų! Renata M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū Tau labai, Renata! Tu kaip visuomet negaili tų gražių žodžių <3

      Delete
  3. Ačiū, kad esate! Gražių metų!

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com