Saturday, June 2, 2012

Give it a try: Doliva intensyvios priežiūros kremas

Pasibaigus mano mėgiamam ir mylimam Garnier Pure Active drėkinamajam veido kremui nusprendžiau suteikti galimybę tiems kremams, kurių mėginėlius turiu savo kosmetinėje. Taigi šį kartą tai Doliva Intensive care drėkinamasis veido kremas.
Nuotrauka skolinta iš www.5braskes.lt

Pliusai:

  • Gerai drėkina odą ir jos neriebina. Mano odos tipas - mišri probleminė, kai kuriose vietose ji itin sausa (kaktos srityje, smakro), tačiau yra vietų, kur oda šiek tiek riebesnė (skruostai, nosis). Šis kremas odos neriebina pastarosiose srityse, tačiau pakankamai gerai ją drėkina ten, kur to reikia.
  • Kvapas. Kremas kvepia alyvuogėmis. Šiaip jų nemėgstu, bet geriau tai, nei aitrus ir itin aiškiai jaučiamas chemijos kvapas. Alyvuogių kvapas kremui suteikia gaivumo ir švaros pojūtį :)
  • Nekemša porų. Kaip ir kiekvienai kitai priemonei, taip ir veido kremui keliu šį reikalavimą, nes man pakanka ir pačios iš savęs piktos veido odos. Taigi itin stebiu savo veido odos reakciją ir bet kurią priemonę ir tik po kelių rimtų bandymų galiu padaryti išvadas. Šiuo atveju išvados geros - kremas man tikrai nekemša porų :)
  • Skalsus. Kadangi turiu tik kremo mėginėlį, tai jo man užteko NET 5 kartams visai veido odai patepti. Kremas nėra nei per tirštas, nei per skystas - vidutinės konsistecijos, o tai itin patogu tepimo ir skalsumo atžvilgiu. Taip pat lengvai paskirstomas ant odos.
  • Kaina. Manau, jog atsižvelgiant į šio kremo kainą ir į kiekį bei poveikį odai, jį tikrai galėčiau priskirti prie mažos-vidutinės kainų kategorijos. Keli internetiniai puslapiai naudojantis Google paieška pateikė man tokius rezultatus: Docsimon internetinėje vaistinėje Doliva kremo kaina yra €8,30 (~29Lt). Alpine village cosmetics internetinis puslapis šį kremą siūlo įsigyti už $18,25 (~50Lt).Vaistai.lt internetinė vaistinė sako, jog šio kremo kaina yra ~35,59Lt. Taigi kainos tikrai ne tik prieinamos, bet ir leidžiančios įsigyti produktą.
Minusai:
  • Susigėrimas. Kremui tinkamai susigerti į odą tikrai užtrunka ilgiau, nei laukdavau, kol mano Garnier kremas susigers - tai tetrukdavo vos kelias minutes, o štai su Doliva tai trunka tikrai ilgiau, nei 5min.
Reziume:
  • Ar pirkčiau pilną šio kremo pakuotę? Manau, kad tikrai taip! Pliusų kur kas daugiau, nei minusų ir jie kur kas svarbesni bei atitinkantys mano reikalavimus, skirtus veido kremams. O jei norite paskaityti daugiau informacijos apie šį kremą - apsilankykite 5braskes.lt internetiniame tinklapyje ir pamatysite, ką jie rašo apie kremą! :)

2 comments :

  1. Nesenai teko apsilankyti pas dermatologa del savo veido odos - situacija labai panasi i tavaja :) misri ir laaabai problematiska, ir man gydytojas dave pasibandymui IWOSTIN kremo Purritin serijos megineliu - naktinio ir dieninio kremo, ir kagi - man vieno naktinio ir dieninio kremo megineliu uzteko savaitei (!!!), kol kas dar turiu siu megineliu, taciau tikrai galiu patarti ir rekomenduoti, tikrai superinis ir nerealus kremas, o iki tol begale metu kankinausi nezinodama ko griebtis :)

    ReplyDelete
  2. Jurga - ačiū už pasiūlymą! Reikės pasidomėti, gal irgi pavyks gauti šito kremo mėginėlių :)))

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com